تغییر نکردن فونت پس از تعویض قالب می تواند دلایل متعددی داشته باشد که در این مقاله یک به یک باهم بررسی خواهیم کرد.
بعد از اینکه قالب خود را به درستی نصب و فعال کردید، شخصی سازی قالب را باید شروع کنید.
اولین مرحله تنظیم و طراحی برگه های خانه و برگه نوشته ها است. بعد از آن شروع به طراحی هدر و فوتر سایت می کنید اما مهم ترین قسمت برای اینکه ظاهر سایت شما زیبا باشد فونت انتخابی شما است.
اگر تنظیمات فونت را به درستی انجام ندهید، فونت شما تغییر نمی کند.
اولین دلیلی که ممکن باعث تغییر نکردن فونت و یا بهم ریختگی فونت شما پس از تعویض قالب باشد فعال نکردن فونت از قسمت تایپوگرافی سایت است.
تنظیمات قالب برای تغییر فونت:
اگر مشکل شما تغییر نکردن فونت پس از تعویض قالب سایت است و یا صفحه شما دچار بهم ریختگی فونت شد است، ابتدا وارد تنظیمات قالب می شوید، از هر قالبی که استفاده می کنید این تنظیمات را دارد، به طور مثال این تنظیمات را روی قالب آوادا برای شما توضیح خواهم داد.
وارد تنظیمات تایپوگرافی قالب می شوید.
اگر می خواهید فونت جدیدی تعریف کنید وارد تنظیمات custom font شوید و فونت خود را با فرمت های خواسته شده که معمولا ttf. eot. woff. woff2 بارگذاری کنید.
نام فونت خود را بنویسید و اضافه کردن را بزنید.
در این قسمت اگر کتابخانه سایت شما اجازه بارگذاری این فرمت ها را نمیداد و با آپلود با مشکل مواجه شدید، می توانید افزونه wp extra file type را نصب کنید. پس از نصب از منوی وردپرس وارد قسمت تنظیمات شوید و بر روی extrs file type کلیک کنید. فرمت هایی که برای بارگذاری فونت لازم دارید را روشن کنید و ذخیره تغییرات را بزنید.
بهتر است بعد از انجام کارتان این افزونه را غیرفعال و حذف نمایید، ممکن است امنیت سایت شما را به خطر بیاندازد.
سپس از قسمت فونت بادی و فونت هدر و فوتر، فونت دلخواه را انتخاب کنید.
بعد از این مرحله دقت کنید که در تنظیمات قالب، انتخاب فونت شما ( google and fonts ) در حالت local و یا محلی باشد. این موضوع یکی از مشکلاتی است که ممکن است باعث تغییر نکردن فونت پس از تغییر قالب باشد.
بهترین راه افزایش سئو سایت وردپرسی | 20 راه برای افزایش سئو سایت
تغییر فونت پس از تعویض قالب با افزونه وردپرسی:
اگر در تنظیمات قالب شما منوی تایپوگرافی وجود نداشت می توانید از افزونه های وردپرس مانند :
- افزونه Use Any Font
- افزونه Google Fonts for WordPress
- افزونه Easy Google Fonts
- افزونه Seed Fonts
- افزونه Custom Font Uploader
- افزونه Arabic Webfonts
- افزونه Fonts By Brad Dalton – WP Sites
برای اضافه کردن فونت دلخواه استفاده کنید. معمولا قالب های غیر پیشرفته از فونت های فارسی پشتیبانی نمی کنند، فونت پیش فرض آنها tahoma و arial است که زیبا نیستند.
سعی کنید حداکثر 2 فونت بر روی سایت خود آپلود کنید چون بیش از این ممکن است سرعت سایت شما را کاهش بدهد.
تغییر نکردن فونت پس از تعویض قالب به دلیل نصب نادرست :
تغییر نکردن فونت پس از تعویض قالب می تواند به دلیل نصب نادرست قالب شما باشد که این موضوع بسیار مهم است و در فعال شدن سایر قابلیت های قالب شما هم می تواند موثر باشد. اگر می خواهید قالب سایت خود را تعویض کنید حتما قبل از نصب جدید قالب قبلی را غیرفعال کنید و پوسته پیش فرض وردپرس را فعال کنید سپس قالب جدید را نصب کنید و تنظیمات فونت را انجام دهید.
بدون دیدگاه